Meedenkende
Makers

Hooymans Products bedenkt en produceert sinds 1984 nieuwe producten en concepten. De flexibele organisatie produceert zowel groot als klein. Van een eenmalig ontwerp of onderdeel tot (terugkerende) serieproducten.

Actueel

Dji fly 20240201 160046 0018 1706800335516 photo
Duurzame stroom: 424 zonnepanelen!

Bij Hooymans Products draait het niet alleen om innovatieve producties, maar streven we ook naar een duurzame toekomst. Door de installatie van zonnepanelen op het dak van ons bedrijf, hebben we sinds januari 2023 een verschuiving in onze energievoorziening doorgemaakt.

Meer info
MB Trucks 500x287
Trotse samenwerking met Mercedes

Al sinds 2013 maken en bewerken wij producten voor Mercedes-Benz Roelofarendsveen. Vanaf 2019 is deze samenwerking geïntensiveerd en is de productenportefeuille flink toegenomen, waarbij we ook leveren aan andere lokale dealers verspreid door heel Nederland. Inmiddels hebben we zo'n 50 verschillende producten geleverd die zij op de vrachtwagen monteren, zowel op- als in de cabine, maar ook op het chassis. In sommige gevallen gaat het om het aanpassen van bestaande producten, maar vaak gaat het om het verbeteren van bestaande onderdelen en het ontwikkelen en produceren van nieuwe onderdelen. Hierbij staat het ontzorgen en toepassen van maatwerk centraal.

Meer info
1
De Workshop Bench

Een robuuste in hoogte verstelbare werktafel met een stevig werkblad en een stalen frame. Ergonomisch verantwoord en zeer fijn in gebruik.

Meer info
IMG 3823
Kentekenplaathouder 2.0

Van basismateriaal tot winkelklare verpakking; Hooymans Products maakt de kentekenplaathouder 2.0 voor op de Yamaha motorfietsen. 

Meer info
Workshop trolley packshot
Ons maatje op de werkvloer

Wat een maker mist, dat maakt hij zelf! Zo creëerde Hooymans Products de Workshop Trolley.

Meer info

Heb je ook een uitdaging voor ons?

Wij gaan ‘m graag aan! Het meedenken over en ontwikkelen van nieuwe ideeën is onze drijfveer.

Contact ons

© 2024 Hooymans Products BV