Volledige productrealisatie

Uw kant en klare product volledig geproduceerd, vanaf de eerste schets tot aan het produceren tot aan het leveren op de gewenste bestemming. In samenwerking met Hooymans Products kan ook een op maat gemaakte verpakking worden gerealiseerd en komt het steeds vaker voor dat producten direct naar de gewenste eindbestemming worden gedistribueerd.

Wat betekent productrealisatie bij Hooymans Products:

Het proces begint bij met maken van een schets, een kleine tekening van uw idee of product waarna in de werkplaats een prototype gerealiseerd kan worden. In samenwerking met de klant streven wij naar een optimale samenwerking waarbij het product wordt aangepast aan alle gewenste eisen. Door het opstellen van dit plan in de beginfase kunnen deze punten worden meegenomen in de ontwerpfase.

De productie werkplaats bij Hooymans Products biedt vele interne mogelijkheden om uw product te realiseren. In samenwerking met toeleveranciers organiseert Hooymans Products ook onderdelen en accessoires voor diverse klanten. Kortom, uitdagingen gaan wij graag aan!

Hooymans Products gaat verder:

Nadat uw product op de meeste efficiënte methode is geproduceerd, biedt de ruime werkplaats mogelijkheden om uw product volledig van A tot Z te assembleren, te verpakken en te distribueren. Ontdek hieronder de uiteenlopende mogelijkheden:

Monteren en Assembleren

Op de montageafdeling van Hooymans Products worden diverse producten geassembleerd tot een eindproduct.

Samenstellen - Lijmen

Wanneer het niet mogelijk is onderdelen aan elkaar te verbinden met behulp lassen of met bevestigingsmaterialen zijn er andere opties mogelijk zoals lijm-, klem- of bijvoorbeeld magneet verbindingen. Aan deze verbinden stellen wij hoge eisen, zo testen wij deze constructies of deze voldoen aan de gestelde eisen. Bij grote lijm- serieproductie kunnen wij ook gebruik maken van onze robot om gecontroleerde lijmverbindingen te creëren.

Stickeren en Labelen

Na het assembleren kunnen wij ook uw eigen logo of etiket met productinformatie verzorgen op het eindproduct. Naast bestickeren en labelen maken wij ook regelmatig gebruik van zeefdruk technieken op zowel enkelvoudig als seriematig productiewerk.


Montagehandleidingen

Voor onder andere Yamaha Motor Europe verzorgt Hooymans Products ook de montagehandleidingen. Deze handleidingen worden bij het eindproduct in de doos gevoegd. De onderdelen worden op een logische manier verpakt om zodoende een eenvoudige installatie te creëren voor de eindgebruiker.

Eindcontrole

Bij volledige product realisatie is het belangrijk dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Producten worden om deze reden binnen Hooymans Products per proces gecontroleerd op kwaliteit en maatvastheid. Daarbij houden wij u graag op de hoogte van de lopende productie en versturen wij regelmatig updates met foto’s van de productie. Hooymans Products beschikt daarnaast over geavanceerde meetapparatuur om kwaliteit te waarborgen. Andere mogelijkheden zijn speciale productiemallen met referentie kaders.

Verpakken op maat

Tijdens het transporteren mogen producten geen beschadigingen oplopen. Om deze reden stellen wij hoge eisen aan onze verpakkingsmiddelen. Met behulp van EPS (piepschuim) kunnen wij een specifieke verpakking snijden om de veiligheid van de producten te waarborgen. De verpakkingen worden met behulp van een speciale EPS snijder gemaakt. Daarbij beschikken wij over vele andere standaard opvulmaterialen. Bij grotere serieproducten testen wij ook de eindverpakking onder extreme situaties om zo de kwaliteit van de verpakking te beoordelen en of er geen schade kan ontstaan tijdens het transport van het eindproduct.

Distributie en Logistiek

Een steeds vaker voorkomende wens van klanten is dat Hooymans Products de gerealiseerde producten naar de eindgebruiker verstuurt. Wij kunnen de distributie en logistieke afhandeling verzorgen met partners volledig met Track en Trace code voor de eindgebruiker.

Extra mogelijkheden:

(Spuit-) gietproducten

Afhankelijk van het product kan Hooymans Products samen met partners in binnen en buitenland hoogwaardige (spuit) gietproducten maken. Zo streven wij naar een totaal aanbod van productrealisatie.

Onderdelen en accessoires

Voor winkelinrichting zijn accessoires als bijvoorbeeld kunstgras, (geharde) glazen constructies, stickers, (kleur / vorm-) LED patronen of andere specifieke objecten van belang voor het eindresultaat. Wij kunnen deze objecten en accessoires naar wens verzorgen.

Bewegende producten

De trend om meer beleving en interactie te creëren onder uw bezoekers speelt de laatste jaren een steeds belangrijkere rol. Met gecertificeerde constructies maken wij al meer dan 20 jaar bewegende producten op maat. Een bekend voorbeeld hiervan zijn de klimmende en vliegende pieten rond Sinterklaastijd in de winkels van de Bijenkorf.

Elektronica en LED verlichtende producten

Naast beweging is interactie met verlichting en elektronische componenten belangrijk voor de totale beleving. Hooymans Products heeft de mogelijkheden om LED verlichting in uw product of toepassing te verwerken. Met een eenvoudige aansturing kan deze LED verlichting in iedere gewenste kleur oplichten.

Logo's tampondrukken

Met deze techniek kan op elk product een logo, tekst of tekening gezet worden. Op een glad en vlak product, maar ook als het hol, bol of gestructureerd is. Tampondruk is snel en relatief goedkoop en levert een perfecte kopie op van de gewenste opdruk. Voor wat kleinere producten is dit meestal de beste druktechniek. Voor fijne ontwerpen en piepkleine details is tampondruk uitermate geschikt.


Heeft u een uitdaging voor ons?

Het meedenken over en ontwikkelen van nieuwe ideeën is de passie en drijfveer van de meedenkende makers.

Contact ons

© 2023 Hooymans Products BV