Jan peinst er niet over om volledig met pensioen te gaan

Jan peinst er niet over om volledig met pensioen te gaan
We praten met Jan over zijn tijd bij Hooymans Products.


‘Ik peins er niet over om volledig met pensioen te gaan

Diverse jaren na zijn pensioen peinst Jan er nog steeds niet over om thuis te gaan zitten. Stil zitten, kan Jan niet.

Jan: “Ik ben graag bezig en het liefst onder de mensen aan het werk. Dat actieve hebben wij allemaal in de familie, al mijn oudere broers zijn net als ik nog graag aan het werk. Een zit nog op de vrachtwagen en rijdt naar Zweden, de ander heeft een boerderij en weer een ander doet klusjes in de omgeving. Dus dat actieve is iets wat in onze familie zit. In beweging blijven en in contact staan met mensen houdt mij persoonlijk alert.

Wij kennen Jan als een werknemer die geniet van de diversiteit van de opdrachten bij Hooymans Products. Eveneens kenmerkend is zijn oog voor detail. De productie die Jan in al die jaren in het bijzonder is bijgebleven zijn de bureaupoten voor Castelijn, makers van design meubelen. Jan: “Hoge kwaliteit en een mooie afwerking was genoodzaakt. Je moest heel precies te werk gaan. Eén krasje en het product werd afgekeurd voor gebruik.

Met het verstrijken van de tijd zag Jan Hooymans Products veranderen:

Jan: “In die dertien jaar heb ik Hooymans professioneler zien worden. Door de grote vraag naar verkoop klare producten is de verpakkingsafdeling ontstaan. Ook mijn kleindochter Mila heeft hier nog een tijdje gewerkt op de inpakafdeling. Op mijn aanraden heeft ze hier gesolliciteerd voor een zomerbaantje. Om met haar te mogen samenwerken was toch wel bijzonder leuk.

Ondanks dat Jan binnenkort een dagje minder gaat werken bij ons heeft hij genoeg te doen. De plannen om mee te helpen aan de verbouwing van de woningen van zijn beide zonen liggen al klaar. Tevens moet er bij Jan thuis ook nog het een en ander aan klussen gedaan worden. Daarnaast staan zijn Golden retrievers te springen om meer tijd met hun baasje door te kunnen brengen. Nee, aan verveling doet Jan niet en we zijn blij dat hij het nog zo naar zijn zin heeft bij Hooymans Products.


Heeft u een uitdaging voor ons?

Het meedenken over en ontwikkelen van nieuwe ideeën is de passie en drijfveer van de meedenkende makers.

Contact ons

© 2023 Hooymans Products BV