Onze afgestudeerde stagiair

Onze afgestudeerde stagiair
Mike van Amsterdam die zijn opleiding werktuigbouwkunde volgende aan de Haagse Hoge school is met lovende woorden afgestudeerd met een project bij Hooymans Products.


Vele handjes maken licht werk wordt weleens gezegd, maar dankzij onze (voormalige) stagiaire Mike van Amsterdam kunnen we het zelfde werk met minder handjes gemakkelijk af. Tijdens zijn afstudeerproject heeft Mike voor onze lasrobot een indexeer tafel gerealiseerd.

Op deze ronddraaiende tafel zijn meerdere producten te bevestigen, waardoor de robot langer aan het werk kan zonder tussenkomst van handjes. Dat komt goed uit, want deze handige handen zijn hard nodig elders in het bedrijf en wordt er nu dus optimaal gebruik gemaakt van de lasrobot.

Mike is met dit product inmiddels afgestudeerd aan de Haagse Hoge school, richting werktuigbouwkunde met lovende woorden. Hij heeft het zo naar zijn zin bij Hooymans Products dat hij inmiddels in dienst op de afdeling ontwikkeling en wij hopen dat hij nog meer mooie innovaties gaat maken bij Hooymans Products de komende jaren.

Heeft u een uitdaging voor ons?

Het meedenken over en ontwikkelen van nieuwe idee├źn is de passie en drijfveer van de meedenkende makers.

Contact ons

© 2023 Hooymans Products BV