Style Workshop Trolley

Workshop Trolley Stylecncfreesversie 20171107114056 r w350 q100 m1510051255

Succesvolle introductie: De STYLE versie van de Workshop Trolley op Dé Maakindustriedag.

Het belangrijkste gereedschap dicht bij de hand tijdens het bedienen van een CNC machine, de mogelijkheid om tekeningen direct af te lezen en een ergonomische werkhouding tijdens het gebruik van het werkblad; daar biedt de Workshop Trolley een oplossing voor.

Het ontwerp heeft als basis een stalen frame, voorzien van poedercoatafwerking. De verticale profielen in de ophanging zijn gemaakt van RVS. De Trolley is verrijdbaar, in hoogte verstelbaar en optioneel leverbaar met een afsluitbaar ladenblok.

De Workshop Trolley wordt al vele jaren succesvol binnen Hooymans Products gebruikt naast diverse bewerkingsmachines. Medewerkers kunnen eenvoudig de Trolley in de juiste werkhoogte instellen, waarna de halffabricaten op elk moment van afdeling naar afdeling kunnen worden verplaatst.

Nadat Hooymans Products de beschikking kreeg over een Style freesbank is in samenspraak met Style de gepersonaliseerde Workshop Trolley ontstaan. Op de Maakindustriedag 2017 werden twee Style Workshop Trolleys gebruikt tijdens de demonstraties van de Style freesbanken. De Trolley is vanzelfsprekend ook universeel leverbaar, wilt u meer informatie of een Style Workshop Trolley bestellen? Neemt u graag contact op via: verkoop@hooymans.net

Style workshop trolley op de maakindustriedag

Heb je ook een uitdaging voor ons?

Wij gaan ‘m graag aan! Het meedenken over en ontwikkelen van nieuwe ideeën is onze drijfveer.

Contact ons

© 2024 Hooymans Products BV