Style Workshop Trolley

Style Workshop Trolley
Succesvolle introductie: De STYLE versie van de Workshop Trolley op Dé Maakindustriedag.

Het belangrijkste gereedschap dicht bij de hand tijdens het bedienen van een CNC machine, de mogelijkheid om tekeningen direct af te lezen en een ergonomische werkhouding tijdens het gebruik van het werkblad; daar biedt de Workshop Trolley een oplossing voor.

Het ontwerp heeft als basis een stalen frame, voorzien van poedercoat afwerking. De verticale profielen in de ophanging zijn gemaakt van RVS. De Trolley is verrijdbaar, in hoogte verstelbaar en optioneel leverbaar met een afsluitbaar ladenblok.

De Workshop Trolley wordt al vele jaren succesvol binnen Hooymans Products gebruikt naast diverse bewerkingsmachines. Medewerkers kunnen eenvoudig de Trolley in de juiste werkhoogte instellen, waarna de halffabricaten op elk moment van afdeling naar afdeling kunnen worden verplaatst.

Nadat Hooymans Products de beschikking kreeg over een Style freesbank is in samenspraak met Style de gepersonaliseerde Workshop Trolley ontstaan. Op de Maakindustriedag 2017 werden twee Style Workshop Trolleys gebruikt tijdens de demonstraties van de Style freesbanken. De Trolley is vanzelfsprekend ook universeel leverbaar, wilt u meer informatie of een Style Workshop Trolley bestellen? Neemt u graag contact op via: verkoop@hooymans.net


Heeft u een uitdaging voor ons?

Het meedenken over en ontwikkelen van nieuwe ideeën is de passie en drijfveer van de meedenkende makers.

Contact ons

© 2021 Hooymans Products BV