Trotse samenwerking met Mercedes

MB Trucks 500x287

Al sinds 2013 maken en bewerken wij producten voor Mercedes-Benz Roelofarendsveen. Vanaf 2019 is deze samenwerking geïntensiveerd en is de productenportefeuille flink toegenomen, waarbij we ook leveren aan andere lokale dealers verspreid door heel Nederland. Inmiddels hebben we zo'n 50 verschillende producten geleverd die zij op de vrachtwagen monteren, zowel op- als in de cabine, maar ook op het chassis. In sommige gevallen gaat het om het aanpassen van bestaande producten, maar vaak gaat het om het verbeteren van bestaande onderdelen en het ontwikkelen en produceren van nieuwe onderdelen. Hierbij staat het ontzorgen en toepassen van maatwerk centraal.

Watersnijden van zonnekleppen

Een mooi voorbeeld van het aanpassen van een bestaand product is het snijden van gaten in zonnekleppen. Deze gaten zijn nodig om de cabineverlichting in te plaatsen. De gaten snijden we met onze eigen waterstraalsnijder, waarbij we het gatenpatroon kunnen aanpassen aan de wens van de klant. Onze ervaren operator zorgt iedere keer weer voor een keurig eindresultaat.

Actueel website 300pxl

Lampenframe cabineverlichting

Om de cabine te voorzien van verlichting hebben we in samenwerking met Mercedes-Benz Roelofarendsveen een RVS lampenframe ontwikkeld. Hierbij hebben we eerst een aluminium prototype geleverd om er zeker van te zijn dat de lampen met behulp van dit frame op de juiste positie kunnen worden gemonteerd. De frames hebben een mat zwarte afwerking en spuiten we in onze eigen poedercoatafdeling. Dit stukje meedenken zorgt ervoor dat de klant de verlichting heel eenvoudig kan monteren.

IMG 6980

Diverse beugels en steunen

Een product dat we veelvuldig produceren en leveren is de Rema stekker steun. Deze steun wordt gebruikt om Rema stekkers, een hoogwaardige connector die gebruikt wordt bij vrachtwagens, te monteren. Ook deze steun hebben we voor de Mercedes-Benz dealer ontwikkeld, zodat ze deze stekkers gemakkelijk kunnen monteren en aansluiten. Daarbij maken we meer soortgelijke beugels en montagehulpen, allen met hun eigen toepassing, afwerking en kleur.

IMG 6985

Juk frame

Een mooi voorbeeld van een product dat we hebben verbeterd is het vrachtwagenjuk. Dit onderdeel wordt op het chassis geplaatst en dient als stootblok voor de oplegger. Waar eerdere stalen uitvoeringen gingen roesten, is deze RVS uitvoering bestand tegen de weersinvloeden. Op die manier zorgen we voor een duurzame en betrouwbare oplossing. We voorzien het vrachtwagenjuk met het Mercedes-Benz logo met onze eigen CO2 laser. Een fraaie afwerking al zeggen we het zelf.

Juk png 500pxl breed

Heb je ook een uitdaging voor ons?

Wij gaan ‘m graag aan! Het meedenken over en ontwikkelen van nieuwe ideeën is onze drijfveer.

Contact ons

© 2024 Hooymans Products BV