VOLLEDIGE PRODUCTREALISATIE

Het product wordt volledig en kant-en-klaar geproduceerd, van de eerste schets tot aan het leveren op de gewenste eindbestemming, al dan niet in een op maat gemaakte verpakking.

Volledige product realisatie 725x300 px v2 20160502084722

Productrealisatie

Het begint bij het maken van een schets of tekening van het idee, waarna in de werkplaats een prototype wordt gemaakt. Samen met de klant wordt dit prototype daarna aangepast aan alle gewenste eisen. Deze punten worden vervolgens meegenomen in de tweede ontwerpfase. Na het finetunen wordt het product in de werkplaats gerealiseerd. Ook voor onderdelen en accessoires kun je bij Hooymans Products terecht. Hiervoor werken we zo nodig samen met gespecialiseerde toeleveranciers.

Eindcontrole

Om de kwaliteit te waarborgen, worden producten per proces gecontroleerd op kwaliteit en maatvastheid. Dit gebeurt met geavanceerde meetapparatuur en speciale productiemallen met referentiekaders. We houden de klant op de hoogte van de productie en versturen regelmatig updates inclusief foto’s.

We maken het áf!

Is de productie eenmaal klaar, dan kunnen we het product ook assembleren, verpakken en distribueren. Dit zijn de verschillende mogelijkheden:

Monteren en assembleren

Op de montageafdeling kunnen verschillende onderdelen worden gemonteerd en geassembleerd tot het eindproduct.

688x380 monteren

Lijmen, klemmen of magnetiseren

Wanneer het niet mogelijk is onderdelen te lassen of met bevestigingsmaterialen aan elkaar te verbinden, zijn er andere opties toe te passen, zoals lijm-, klem- of magneetverbindingen. Deze verbindingen worden ultiem getest. Ook hieraan stellen wij hoge eisen. Bij grote serieproducties kunnen wij gebruikmaken van onze robot voor gecontroleerde lijmverbindingen.

Lijmen

Bestickeren, labelen en graveren

Een eigen logo of etiket met productinformatie op het eindproduct? Dat kan. Naast bestickeren en labelen maken wij gebruik van lasergraveren. Dit kan op zowel enkelvoudig als seriematig productiewerk.

Stickeren labelen 2

Montagehandleidingen

Hooymans Products kan ook montagehandleidingen verzorgen. Dat doen wij onder meer voor Yamaha Motor Europe. De handleidingen worden bij het eindproduct in de verpakking gevoegd. Daarbij wordt rekening gehouden met de eindgebruiker. Voor een zo eenvoudig mogelijke installatie worden de onderdelen op een logische manier verpakt.

Montagehandleidingen

Op maat verpakken

Producten mogen tijdens het transport geen beschadigingen oplopen. Met behulp van EPS (piepschuim) kunnen wij een specifieke verpakking snijden om de veiligheid van de producten te waarborgen. Ook beschikken we over vele opvulmaterialen. Bij grotere serieproducten testen wij de eindverpakking onder extreme situaties om zo de kwaliteit van de verpakking te beoordelen.

Verpakken op maat

Distributie en logistiek

De producten direct naar de eindgebruiker versturen? Dat kan. Hooymans Products verzorgt samen met vertrouwde partners de distributie en logistieke afhandeling – inclusief Track & trace-code voor de eindgebruiker.

Verpakken enkel

Extra mogelijkheden:

Tampondrukken en zeefdrukken

Met deze techniek kan op elk product een logo, tekst of tekening worden gezet. Dat kan op zowel gladde, vlakke producten als op een hol, bol of gestructureerd oppervlak. Tampondruk is snel, relatief goedkoop en levert een perfecte kopie op van de gewenste opdruk. Voor wat kleinere producten, fijne ontwerpen en piepkleine details is dit de beste druktechniek. Zeefdruk wordt daarentegen vaak gebruikt voor grotere vlakke oppervlakten om producten te voorzien van een logo, tekst of beeldmerk.

Logo drukken

Bewegende producten

Met gecertificeerde constructies maken wij al meer dan twintig jaar bewegende producten op maat. Een bekend voorbeeld hiervan zijn de klimmende en vliegende pieten rond Sinterklaastijd in de winkels van de Bijenkorf.

Klim pieten

Producten met elektronica en ledverlichting

De trend om meer beleving en interactie te creëren onder bezoekers speelt de laatste jaren een steeds belangrijkere rol. Naast beweging is interactie met verlichting en elektronische componenten belangrijk voor de totale beleving. Hooymans Products heeft de mogelijkheden om ledverlichting in het product of de toepassing te verwerken. Met een eenvoudige aansturing kan dit in elke gewenste kleur oplichten.

LED verlichting producten

(Spuit)gietproducten

Afhankelijk van het product kan Hooymans Products ook hoogwaardige kunststof (spuit)gietproducten maken. Dit doen wij samen met partners in binnen- en buitenland. Zo komt het totaalaanbod van productrealisatie wel heel dichtbij.

Spuitgiet producten

Heb je ook een uitdaging voor ons?

Wij gaan ‘m graag aan! Het meedenken over en ontwikkelen van nieuwe ideeën is onze drijfveer.

Contact ons

© 2024 Hooymans Products BV